Haberler

Havza Belediyesinden Kadir Gecesinde Tatlı İkramı

18 Nisan 2023 Salı 09:10

Kadir Gecesi münasebeti ile Havza Belediyesi tarafından camilerde vatandaşlara tatlı ikramı yapıldı.

Havza Belediyesinden Kadir Gecesinde Tatlı İkramı

Kadir Gecesi münasebeti ile Havza Belediyesi tarafından camilerde vatandaşlara tatlı ikramı yapıldı.

Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde gerçekleştirilen tatlı dağıtımında vatandaşların Kadir Geceleri tebrik edildi.

Etkinlikte vatandaşlara tatlı ikram eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir vatandaşların Kadir Gecelerini tebrik etti.

Özdemir barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği bu gecenin herkes için ilahi nimet olduğunu belirtti.

Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü taşıdıklarını söyledi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Bu gece ise bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak edeceğiz. Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Şimdiden tüm İslam aleminin Ramazan Bayramlarını tebrik ederim.” dedi.

 

Havza Belediyesinden Kadir Gecesinde Tatlı İkramıHavza Belediyesinden Kadir Gecesinde Tatlı İkramıHavza Belediyesinden Kadir Gecesinde Tatlı İkramıHavza Belediyesinden Kadir Gecesinde Tatlı İkramıHavza Belediyesinden Kadir Gecesinde Tatlı İkramı