15 Mart 2020 Pazar 00:14

Dünyadaki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Havzada okul ve eğitim kurumlarında dezenfekte çalışması yapıldı.

Havza Belediyesinden Covid-19 Tedbirleri
Dünyadaki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Havza’da okul ve eğitim kurumlarında dezenfekte çalışması yapıldı.
Havza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Havza Belediyesi işbirliği ile okul ve eğitim kurumlarında kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.
Dezenfeksiyon çalışmalarını takip eden ve çalışmalar kapsamında ilçe genelinde 53 okul ve eğitim kurumu binasının ilaçlanacağına değinen Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam; “Kendi imkanlarımız dahilinde okul binalarımız dezenfekte edilmişti. Şimdi ise daha profesyonel ve titiz bir şekilde dezenfeksiyon çalışmalarımıza başladık. Yapılan planlamalar doğrultusunda tüm okul ve eğitim kurumlarımızın binalarında dezenfeksiyon çalışması yapılacak. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışmalarımızda bize destek olan Havza Belediyemize teşekkür ediyorum. “dedi.
Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt ve Havza Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Numan Kurt gözetiminde çalışmalarını sürdüren dezenfeksiyon ekibi öğrencilerin toplu olarak kullandıkları yemekhane, konferans salonu, kantin, sınıflar, lavabo ve pansiyonlardaki yatakhanelerde çalışmalarda bulundular.