22 Şubat 2022 Salı 09:12

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir Sen) Samsun Şube Başkanlığı ve Havza Belediyesi arasında bir süredir devam eden Sosyal Denge Sözleşmesi karşılıklı atılan imzalar ile yenilendi.

Havza Belediyesinde SDS Yenilendi

Sosyal Denge Sözleşmesi Havza Belediyesi Meclis Salonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından atılan karşılıklı imzalar ile yenilendi.

İmza programında Bem Bir Sen Samsun Şube Başkan Yardımcısı Sabri Keskinoğlu, Bem Bir Sen Havza Temsilcisi Hüdai Baltacı Havza Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Fatih Çeri, Mali Hizmetler Müdürü Sündüz Ünal, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ahmet Boyracı ve Strateji Geliştirme Müdürü Erhan Usta katıldılar.

İmza programı sonrası Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkan Yardımcısı Sabri Keskinoğlu ve Bem Bir Sen Havza Temsilcisi Hüdai Baltacı Havza Belediyesinde görevli sendika üyelerini çalışma yerlerinde ziyaret ederek sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Havza Belediyesi programının ardından Bem Bir Sen Samsun Şubesi tarafından özel bir tesiste düzenlenen yemekli istişare toplantısına geçildi.

Yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Bem Bir Sen Havza Belediyesi İşyeri Temsilcisi Hüdai Baltacı Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e teşekkür ederek; “Başkanım bizler için elinden geleni yaptı.Mesai arkadaşlarım adına kendisine yürekten teşekkür ederim.” Dedi.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “Memurlarımız ve sendikamız adına imkanlar dahilinde en iyi şartlar ile her zaman çalışanının yanında olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e yürekten teşekkür eder ve sözleşmemizin üyelerimize, ailelerine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bizlerde Bem Bir Sen üyeleri olarak her zaman başkanımızın yanında ve halkımızın hizmetindeyiz.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise göreve geldiği günden bu yana her zaman çalışandan yana olduğunu belirterek; “İmkanlarımız dahilinde tüm çalışanlarımızın yanındayız. Bu sene çalışanlarımızın yanında olduğumuzu gösteren hem işçi hem de memurlarımızı ilgilenen bir çok sözleşmeyi imzaladık. İnşallah imkanlarımız iyileştikçe çalışanlarımıza daha fazla destek olacağımız sözleşmelere önümüzdeki dönemlerde imza atacağız. Kısa süre sonra yeni çalışma sezonumuz başlayacak. İnşallah ilçemize her zaman olduğu gibi birlikte hizmet edeceğiz. Sendikamıza çalışanların hakları konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. İmzaladığımız sözleşmenin çalışanlarımıza ve belediyemize hayırlı olsun.”dedi.

Konuşmaların ardından Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Yemek programına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ve SASKİ Havza Şube Müdürlüğünde görevli Bem Bir Sen Üyesi Memurlar katıldı.