22 Kasım 2020 Pazar 09:23

Havza Belediyesi tarafından Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından hafta sonu düzenlenen KPSS Ortaöğretim Sınavı için araçlarını tahsis ederek adaylara yardımcı oldu.

Havza Belediyesinde Kpss Mesaisi

Havza Belediyesi hizmet araçları, KPSS için sınav merkezlerine giden adayları sınav merkezlerine taşıdılar.

Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdür Vekili Zeki Kurt idaresinde yapılan çalışmalarda Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü dezenfeksiyon ekibi tarafından sabah erken saatlerde dezenfekte edilen hizmet araçları iki gün boyunca adaylara yardımcı olacak.

Araçlar sınav giriş saatine kadar, KPSS için sınav merkezlerine giden adayları sınav merkezlerine taşıdılar.

Havza Belediyesi ayrıca, ilçe merkezinde oluşturulan iki sınav koordinasyon merkezi ile özellikle ilçe dışından gelen adaylara okul adreslerini bulmaları konusunda da yardımcı olundu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, adayların sınav merkezlerine geç kalmalarının önüne geçmek için uygulamaya başladıklarını belirterek; “Bu kapsamda sınava girecek adaylar için araçları seferber ettik. Öğrencilerimizi sınav merkezlerimize yetiştirmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstermekteyiz. Araçlarımız sabah saatlerinde dezenfekte edilerek göreve başladı. Araçlarımız sınav giriş saatine kadar çalıştılar. Yine ilçe merkezinde oluşturulan iki sınav koordinasyon merkezi ile adaylarımıza yardımcı oldun. Tüm adaylarımıza başarılar dilerim.”dedi.