28 Şubat 2021 Pazar 13:01

Havza Belediyesi tarafından hafta sonunda ana caddelerde yol ve kaldırım temizliği yapıldı.

Havza Belediyesinde Hafta Sonu Mesaisi

Hafta sonu sokağa kısıtlaması ile trafiğin azalması ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü personelinin katılımıyla ilçedeki ana caddelerinde yol ve kaldırımlarda temizlik ve yıkıma çalışması yapıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “ Geçtiğimiz hafta yaşadığımız kar yağışının ardından ekiplerimiz yoğun bir mesai yapıyor. Ana arterlerimizde yıkama çalışmalarına başladık. Program dahilinde çalışmalarımız devam edecek. Karın ardından böyle bir çalışma ihtiyaçtı. Temizlik konusunda bir mağduriyet yaşanmaması noktasında yoğun bir mesai harcıyoruz.”  Dedi.