15 Mart 2021 Pazartesi 15:25

Havzada dinamik denetim ekibine dahil olan Havza Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından paket servis yapan işyerlerinde denetim ve bilgilendirme yapıldı.

Havza Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Kovit 19 Denetimi

Havza’da dinamik denetim ekibine dahil olan Havza Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından paket servis yapan işyerlerinde denetim ve bilgilendirme yapıldı.

Başlayan kontrollü normalleşme dönemi ile birlikte oluşturulan dinamik denetim ekibine dahil olan Havza Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından paket servis yapan 67 iş yeri denetlendi.

Lokanta, çiğ köfte salonu, pide ve köfte solanlarında gerçekleştirilen denetimlerde içeride bulunması gereken uyarı levha ve tabelaları ile uyarıcı işaretler, dezenfektan noktaları denetlenerek İçişleri Bakanlığı Salgın Denetim (İSDEM) uygulamasına anlık olarak işlendi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Bizler üzerimize düşeni yapmaktayız. Pandemi ile mücadele halkımızın ve işletmecilerimizin bizlere verecekleri destekler çok önemli.  Bu pandemiden toplumun her kesimin ortak mücadelesi ile kurtulacağız.” Dedi.