24 Şubat 2023 Cuma 15:57

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir bir süre önce genel kurul sürecini tamamlayan Havza Ziraat Odasını ziyaret ederek Oda Başkanı Coşkun Genç ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennilerini iletti.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’den Havza Ziraat Odasına Ziyaret

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç’in makamında gerçekleşen ziyarette Genç Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e oda çalışmaları, genel kurul süreci ve deprem bölgesi için yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç sorunsuz bir genel kurul süreci geçirdiklerini belirterek; “Değerli Belediye Başkanımız her zaman bizlerin yanında ve destekçimiz. Kendisine hem bize vermiş oldukları destekler hem de nazik ziyareti ve temennileri için çiftçimiz, yönetimim ve şahsım adına teşekkür ederim.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Genç ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek; “Havza Belediyesi olarak her zaman çiftçimiz ve çiftçilerimizin temsilcisi olan Ziraat Odamızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Oda Başkanımız Coşkun Genç ve yönetim kuruluna görevlerinin hayırlı olmasını ve görevlerinde başarılar dilerim. Ayrıca Asrın Felaketinden etkilenen bölgelerdeki depremzedeler için Havza Kaymakamlığı ve Havza Belediyesi olarak ortaklaşa yürütmüş olduğumuz yardım çalışmalarına vermiş oldukları destekler içinde ayrıca teşekkür ederim.”dedi.

Ziyarette Oda Başkan Yardımcısı Seyit Ahmet Ünal ile Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Oğuz hazır bulundular.