Havza Belediye Başkanı Özdemir’den Havza Osb Ziyareti

6 Nisan 2023 Perşembe 15:41

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Organize Sanayi Bölgesinde inşası devam eden fabrikada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’den Havza Osb Ziyareti

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza OSB’de Blacksea Aqua Feed Yem firması tarafından 26 bin metrekarelik alanda 20 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ve balık yemi üretimi yapacak olan fabrika şantiyesini ziyaret ederek burada şantiye sorumlularından bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapmış olduğu açıklamada bir süre önce inşaat faaliyetlerine başlayan fabrikanın eylül ayında üretime girmesini beklediklerini ifade ederek; “ İnşallah bu tesis üretime geçtiğinde ilk etapta 150 hemşerimize iş imkanı sağlayacak. Havza büyüyor ve gelişiyor. Havza OSB’nın de katkıları ile bu büyüme ve gelişim süreci daha da hızlı olacak. Havza Belediyesi olarak Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde hem ülkemizin hem de ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İnşaatı devam eden fabrika ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun. ”dedi.