Haberler

Havza Belediye Başkanı Özdemir’den Dsi 7. Bölge’ye Ziyaret

8 Mayıs 2023 Pazartesi 16:13

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Buğra Çeliki ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’den Dsi 7. Bölge’ye Ziyaret

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Buğra Çelik’i ziyaret ettiler.

DSİ Samsun 7.Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik 'in makamında gerçekleşen ziyarette Çelik, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve ziyarette hazır bulunan Havza TSO Başkan Yardımcısı Yakup akekin, Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Yüksel ile Havza TSO Sekreteri Arif Altun ile birlikte DSİ 7. Bölge Müdürlüğünün 2022 yılı çalışma programı kapsamında ilçede yapmış olduğu yatırım ve çalışmalar ile 2023 yılında hayata geçirilen çalışmalar ile uygulanacak projeler hakkında görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yakın ilgi ve alakalarından dolayı DSİ 7. Bölge Müdürü Buğra Çelik'e teşekkür ederek; “ Yapılan ziyarette DSİ 7. Bölge Müdürlüğünün 2023 çalışma programı kapsamında ilçemizde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişi ve değerlendirmeler yapma imkânı bulduk. Ayrıca ilçemiz için adına taleplerimizi DSİ 7. Bölge Müdürü Buğra Çelik'e ilettik. Havza’da DSİ tarafından yapılacak yatırımlar tarımsal ve ekonomik anlamda ilçemize değer katacak.  ”dedi.