3 Ekim 2019 Perşembe 11:43

Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliği ile TSO Girişimci Bayanlar Başkanlığı tarafından desteklenen bayanlara yönelik yöresel ürünlerin sergilenmesini sağlamak amacı ile hazırlanan Yöresel Ürünlerin Sergilenmesi isimli projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Havza Belediye Başkanı Özdemir; Bayanlara destek vermek bizlere onur verir dedi.

Havza Belediye Başkanı Özdemir; “ Bayanlara Destek Vermekbizlere Onur Verir ”

Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  işbirliği ile TSO Girişimci Bayanlar Başkanlığı tarafından  desteklenen bayanlara yönelik yöresel ürünlerin sergilenmesini sağlamak amacı ile hazırlanan “Yöresel Ürünlerin Sergilenmesi” isimli projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Havza Belediye Başkanı Özdemir; “Bayanlara destek vermek bizlere onur verir”  dedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ve proje tanıtımın ardından konuşan  Havza TSO Başkan Erkan Acar “ Havzalılar tuttuklarını koparan, bir o kadar da cesur ve yürekli insanlardır. Projenin çok güzel sonuçlar getireceği inancındayım.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise projenin genel amacı ile ilçe ekonomisine katkı vermek olduğunu belirterek; “ Havza merkezinde ve kırsal mahallelerimizde yaşayan Havza’lı kadınların yöresel ürünlerin değer bulacağı, iş gücünün ekonomi ile buluşacağı projeye Havza Belediyesi olarak destek vermekten gurur duyuyorum. Bayanlara destek vermek bizlere onur verir” Dedi.