'hamr ' Havza’da Sahnelenecek

7 Şubat 2020 Cuma 15:20

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir belediyenin kültürel hizmetleri kapsamında HAMR adlı tiyatro oyununun Havzada sahneleneceğini belirtti. Özdemir: Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasına katkı sağlayacak bu oyunun gençlerimize faydalı olacağına inanıyorum. Dedi.

'hamr ' Havza’da Sahnelenecek

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir belediyenin kültürel hizmetleri kapsamında "HAMR" adlı tiyatro oyununun  Havza’da sahneleneceğini belirtti. Özdemir: “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasına katkı sağlayacak bu oyunun gençlerimize faydalı olacağına inanıyorum.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir oyunun Havza Belediyesinin sosyal sorumluluk ve kültürel hizmetler kapsamında uyuşturucu bağımlığına karşın farkındalık oluşturmak adına Havza’da davet edildiğini belirterek; “ Uyuşturucu kullanım yaşının çok düştü. Gençlerimizde uyuşturucu madde kullanımının zararlarına karşı farkındalık oluşturmak amaçladık. Bu kapsamda 12 Şubat Çarşamba günü HAMR Belediye Kültür Merkezimizde 3 seans halinde öğrencilerimiz ve gençlerimiz ile buluşacak. “ dedi.

Oyunun İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklendiğini ifade eden Özdemir; “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasına katkı sağlayacak bu oyunun gençlerimize faydalı olacağına inanıyorum. Bu çalışmada bizlere destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederim.” Dedi.