5 Temmuz 2022 Salı 13:55

2 kez Muaythai Türkiye Şampiyonu ve Muaythai Avrupa 2.olan Havzalı genç sporcu Kemal Muhsin Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri ziyaret etti.

Genç Şampiyondan Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

2 kez Muaythai Türkiye Şampiyonu ve Muaythai Avrupa 2.olan Havzalı genç sporcu Kemal Muhsin Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

Uzak Doğu sporu olan Muaythai sporcusu Kemal Muhsin Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

2 kez Muaythai Türkiye Şampiyonu ve Muaythai Avrupa 2.olan Havzalı genç sporcu Kemal Muhsin Şahin; “ Ağustos ayında Malezya'da yapılacak Dünya şampiyonasında 81 kilo gençlerde ülkemizi temsil etme gurunu yaşayacağım. Hedefin şampiyon olarak bayrağımızı orada göndere çektirmek.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Şahin’e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek; “Kardeşimiz inşallah Malezya’dan şampiyonluk ile dönecek. Buna yürekten inanıyorum. Böyle başarılı gençlerimizin çıkması hem bizleri gururlandırıyor hem de gençlerimize rol model olarak örnek teşkil ediyorlar. Bize yaşattığı gurur için kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını dilerim.”dedi.

Başarılı sporcu Şahin’e Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun eşlik etti.