Fen Lisesinden Başkan Özdemir’e Teşekkür

24 Ocak 2020 Cuma 09:04

Havza Fen Lisesi İdarecileri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri makamında ziyaret ettiler.

Fen Lisesinden Başkan Özdemir’e Teşekkür

Havza Fen Lisesi İdarecileri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza Fen Lisesi Müdürü Bekir Kaya okul faaliyetleri hakkında Özdemir’e bilgiler vererek; “ Okulumuz ilçemiz ve bölgemiz için önemli bir eğitim kurumu. Havza Belediyemizin desteleri ile okulumuzun acil ihtiyaçlarından bir olan bahçemizin asfaltlanması tamamladı. Sayın Bakanıma ve ekibine okulumuza verdikleri desteklerden ötürü öğrencilerimi, okulumuz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza Belediyesi olarak her zaman eğitim kurumlarına destek verdiklerini belirterek; “Elimizden geldiğince yarınımızın teminatı olan çocuklarımızın eğitim gördükleri kurumlara destek olmanın gayretindeyiz. İnşallah bundan sonrada elimizden geldiğince çocuklarımızın geleceği için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Ziyaretin sonundan Havza Fen Lisesi Müdürü Bekir Kaya Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e okula desteklerinden ötürü plaket takdim etti.