Eski Başkan Şahin’den Başkan Özdemir’e Ziyaret

19 Aralık 2019 Perşembe 14:33

Bir önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri ziyaret etti.

Eski Başkan Şahin’den Başkan Özdemir’e Ziyaret

Bir önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

Havza Belediyesi Başkanlık makamındaki ziyarette Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir konuklarına Havza Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “ Bir önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e ilçemize hizmetlerinden ve katkılarından ötürü teşekkür ederim. Kendisi tecrübe ve bilgi birikimi ile her zaman kapısını çalacağımız bir büyüğümüz. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Zihni Şahin ise Havzanın değerleri ile Samsun için önemli bir ilçe olduğunu belirterek; “Sizlere destek olmak bizler için her zaman onur verir. “ dedi.

Şahin ziyarette Gönül Köprüsü Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Bilal Mürtezaoğlu eşlik etti.