Döngeloğlu Havza'ya Geliyor

8 Ocak 2020 Çarşamba 14:05

İlahiyatçı ve Yazar Ömer Döngeloğlu Havza Belediyesinin düzenlediği Asr-ı Saadet Gençlik konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.

Döngeloğlu Havza'ya Geliyor

İlahiyatçı ve Yazar Ömer Döngeloğlu Havza Belediyesi’nin düzenlediği "Asr-ı Saadet Gençlik" konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir İlahiyatçı yapmış olduğu açıklamada Havza Belediyesinin kültürel faaliyetlerine ara vermeden devam ettiğini belirterek; “Belediyemiz olarak bu kapsamda düzenlendiğimiz, konuşmacı olarak İlahiyatçı ve Yazar Ömer Döngeloğlu’nun katılacağı "Asr-ı Saadet Gençlik" konulu konferansımıza tüm halkımız davetlidir. Yine eşsiz sesi ile Sanatçı Dursun Ali Erzcanlı şiirleri ile gecemize renk katacak.”

Konferansın 09 Ocak Perşembe günü saat: 19.30’da gerçekleşeceğini belirten Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, tüm vatandaşları konferansa davet ederek, “ Havza Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenecek olan ve Peygamberimizin(sav) hayatından kesitlerin ve ahlakından örneklerin anlatılacağı konferansa tüm Havzalı hemşerilerimizi davet ediyorum. “ dedi.