30 Nisan 2020 Perşembe 11:12

Çinde ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi tarafından mahallelerde dezenfeksiyon çalışması devam ediyor.

Çay Mahallesinde Dezenfeksiyon Çalışmaları

Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde devam eden ve gece yapılan çalışmalara kapsamında Çay ve Değirmenüstü Mahalleleri ile  Şehit Yarbay Mesut Kuru Caddesinde Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfeksiyon ekibi tarafından sokak sokak çalışma gerçekleştirildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İçişleri Bakanlığınca aralarında Samsun'un da bulunduğu kentlerde sokağa çıkma kısıtlaması kararının açıklanmasının ardından halkın mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirterek; “Halkımız evde kaldıkça salgınla mücadelede daha başarılı oluyoruz. Eminim ki Havza bu 3 günlük kısıtlamada da evinde kalacak.  Havza Belediyesi olarak bizler sonuna kadar mücadelenin içinde olacağız. Üç günlük kısıtlamam boyunca Temizlik işlerimiz ve Zabıta Müdürlüğümüz çalışmalarına ve denetimlerine aralıksız devam edecek.” dedi.