Haberler

Çakıralan Mahallesi'nde Afat Kurbanı

7 Mayıs 2023 Pazar 17:31

Havza ‘ya bağlı Çakıralan mahallesinde bereketli ve afatsız bir tarım sezonu için afat kurbanı kesildi.

Çakıralan Mahallesi'nde Afat Kurbanı

Havza ‘ya bağlı Çakıralan mahallesinde bereketli ve afatsız bir tarım sezonu için “afat kurbanı" kesildi.

Çakıralan Mahallesi Caminde düzenlenen programda mevlit okunarak, afetlerden korunmak ve  kazasız, bol kazançlı, bereketli bir tarım sezonu ve için dua edildi.

Duanın ardından kesilen kurban etinden yapılan yemek, katılanlara ikram edildi.

Samsun'un Havza İlçesi Çakıralan Mahallesinde düzenlenen programa Samsun Ak Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir,  AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkmazlı, İş İnsanları Veli Kurt ile Ali İkiz,  Belediye Meclis Üyeleri çevre mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Samsun Ak Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek; “Rabbim yapılan duaların hürmetine birlik ve beraberliğimizi arttırsın. Tüm çiftçilerimize bol kazançlı, bir tarım sezonu dilerim.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, çiftçilere afetsiz ve bereketli bir yıl dileyerek, “Cenab-ı Mevla’m niyetlerinizi kabul etsin.” dedi.

Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar da katılımcılara teşekkür ederek, “ Bölgemizde yaklaşık 30 mahalle afat kurbanı kesmekte. Her yıl afetlerden korunmak ve ürünlerimizin bereketli olması için kestiğimiz kurbanlarımıza bir yenisini daha ekledik. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz." diye konuştu.

 

Çakıralan Mahallesi'nde Afat KurbanıÇakıralan Mahallesi'nde Afat KurbanıÇakıralan Mahallesi'nde Afat KurbanıÇakıralan Mahallesi'nde Afat KurbanıÇakıralan Mahallesi'nde Afat KurbanıÇakıralan Mahallesi'nde Afat KurbanıÇakıralan Mahallesi'nde Afat Kurbanı