15 Nisan 2020 Çarşamba 09:41

Çinde ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi tarafından mahallelerde dezenfeksiyon çalışması devam ediyor.

Boyalıca Mahallesinde Dezenfeksiyon Çalışmaları

Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde devam eden ve gece yapılan çalışmalara kapsamında Boyalıca Mahallesinde Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfeksiyon ekibi tarafından sokak sokak çalışma gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise yapmış olduğu açıklamada alınan tedbirlere uyulmasının önemli olduğunu belirterek; “Belediye olarak bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaktayız. Temizlik işlerimiz ve Zabıta Müdürlüğümüz çalışmalarına ve denetimlerine aralıksız devam etmekte. Halkımız evde kalsın, halkımız evde kaldığı sürece bu ileten en kısa sürede kurtulacağız. Biz halkımız için 24 saat çalışıyoruz” dedi.