Belediyemizin E-devlet Entegrasyonu Tamamlandı

7 Temmuz 2022 Perşembe 16:56

e-belediye sistemimiz e-devlete katılarak hizmete başladı

Belediyemizin E-devlet Entegrasyonu Tamamlandı
Bir süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz Belediyemiz e-belediye/online ödeme sisteminin e-devlete entegrasyonu tamamlanmış ve hizmet vermeye başlamıştır. Vatandaşlarımızın belediyemize olan borçlarını internet ortamında ödeme konusunda kolaylık ve çabukluk getirecek olan sistem ile e-belediye sistemine üye olmuş vatandaşlarımızın giriş şifrelerini unutmuş olsa dahi zorluk yaşamadan ve zaman kaybetmeden e-devlet ile giriş yaparak işlemlerini yapmalarına imkan tanınmıştır. ebelediye/online ödeme girişinde e-devlet butonu ile giriş yapılabildiği gibi e-devletin kendi sitesinden e-devlet girişi ile belediyeler bölümünden samsun/havza seçilerek entegrasyon uygulaması ile de sistemimize giriş sağlanmaktadır.