Haberler

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e Ziyaret

16 Aralık 2020 Çarşamba 14:49

Bir dizi ziyaret için Havzada bulunan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemire nezaket ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e Ziyaret

Bir dizi ziyaret için Havza’da bulunan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e nezaket ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ile beraberindekilere pandemi sürecinde Havza Belediyesince yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel; “Yaşadığımız süreçte parti olarak bizlerde yerelde üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirme noktasında tüm kurumlar ile işbirliğine açığız. İl ve ilçe teşkilatım adına size geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise; “Nazik ziyaretiniz ve iş birliği önerinize teşekkür ediyorum. Pandemi ile mücadelede toplumun ortak hareket ederek alınan kurallara uyması çok büyük önem arz ediyor. Toplum olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bizler Havza Belediyesi olarak halkımızın sağlığını korumaya yönelik hizmetlerimize ara vermeden devam etmekteyiz.”dedi.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e Ziyaret