Belediye Başkanı Özdemir ve İlçe Başkanı Kayan Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsüne Ziyaret

9 Haziran 2021 Çarşamba 10:58

Havza Belediye Başkanı ve Havza YEG Başkanı Sebahattin Özdemir ile Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsünü ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı ve Havza YEG Başkanı Sebahattin Özdemir ile Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan Tarım ve Orman Bakanlığına doğrudan bağlı bir Bölge kuruluşu olan ve bünyesinde Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri, Bitki Sağlığı, Enerji Bitkileri, Toprak ve Su Kaynakları, Tarım Ekonomisi ve Üretme ve İşletme Bölümlerinin bulunduğu Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsünü ziyaret ederek Enstitü Müdürü Dr. Kibar Ak ile bir süre görüştüler.

Ziyarette Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Kibar Ak tarafından enstitü ve enstitüde yürütülen TAGEM, TÜBİTAK, DOKAP kaynaklı projeler hakkında Özdemir ve Kayan’a bilgiler vererek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Havza’da tarımsal kalkınmayı destekleme, ürün çeşitliliğini arttırma ve tarımsal desteklemeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı ve Havza YEG Başkanı Sebahattin Özdemir kurumlar arası işbirliğini önemsediklerini belirterek; “İlçemizin tarımsal kalkınmasını sağlamak adına tüm kurumlarımız ile işbirliğine açığız. Bu kapsamda Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsünü ziyaret ederek ilçemizde tarımsal kalkınmayı destekleyecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk.” Dedi.