27 Eylül 2019 Cuma 16:16

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü İpekdal Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri ziyaret etti.

Başkan Özdemir’e Ziyaret

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü İpekdal Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında gerçekleşen ziyarette İpekdal ve Özdemir bir süre ilçede turizm faaliyetlerini geliştirmek için yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü İpekdal Havza’nın termal kaynakları ve tarihi değerleri ile Samsun’un turizm potansiyeline önemli değerler katığını belirterek; “İlçemizde turizm faaliyetlerini geliştirmek adına yapılması gereken ne varsa yapılacak.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ilçenin termal suları ile hem termal hem de sağlık turizmi ile Samsun’a katkı sunduğunu belirterek; “İlçemizde bunların yanı sıra tarihi değerleri ile de önen çıkan bir yer. Bu değerlerimizi tanıtmak ve bölgemize turist çekmek için gerekli her türlü işbirliğine açığız.” Dedi.