9 Kasım 2019 Cumartesi 08:20

Ak Parti Kurucu İlçe Başkanları Havzada bir araya gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan Özdemir'e Ziyaret

Ak Parti Kurucu İlçe Başkanları Havza’da bir araya gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Kurucu Başkanlar ilk olarak Ak Parti Havza Kurucu İlçe Başkanı olan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

Başkan Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Çarşamba Kurucu İlçe Başkanı ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ak Partinin kuruluşunda görev almanın onurunu her zaman yaşadıklarını belirterek; “Kurulduğu günden bu yana Ak Parti ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duydum. Aynı dönemde partimiz için kurucu ilçe başkanı olarak görev yapan bir kardeşimiz belediye başkanı olarak görmek bizleri daha da mutlu etmekte. Allah yar ve yardımcısı olsun.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Ak Partide birlikte siyasete başladığımız dava arkadaşlarımızı misafir etmekten onur duymaktayım.” Dedi.