Haberler

Başkan Özdemir’den Temel Atma Törenine Davet

24 Mayıs 2022 Salı 13:14

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Organize Sanayi Bölgesinde 25 Mayıs Çarşamba günü Atatürk ve silah arkadaşlarının Havzaya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları amacı ile bu yıl 28incisi düzenlenen 25 Mayıs Atatürkü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinleri kapsamında gerçekleştirileceğini belirterek temel atma törenine herkesi davet etti.

Başkan Özdemir’den Temel Atma Törenine Davet

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Organize Sanayi Bölgesinde 25 Mayıs Çarşamba günü Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları amacı ile bu yıl 28'incisi düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinleri kapsamında gerçekleştirileceğini belirterek temel atma törenine herkesi davet etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir 25 Mayıs Çarşamba günü  Havza OSB’de gerçekleştirilecek olan toplu temel atma töreni ile 10 yatırımcı firmanın yatırımlarının temellerinin atılacağını belirterek; “Havza OSB büyüyor Havza büyüyor. İnşallah Çarşamba günü temelini atacağımız 10 fabrikamız ile Havza geleceğe daha eminim adımlar ile yürüyecek. İnşallah yapılacak olan yatırımlar ile çok sayıda gencimiz iş sahibi olacak. İlçemizde istihdam sorunun çözümüne, ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sunacak olan yatırımların hayırlı olmasını diliyor, tüm halkımızı yarın Havza Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştireceğiz temel atma törenine davet ediyorum.” Dedi.