15 Haziran 2021 Salı 14:26

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Bahattin Yanıkı ziyaret etti.

Başkan Özdemir’den Saski Genel Müdürü Yanık’a Ziyaret

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Bahattin Yanık’ı ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir,  Havza Belediye Meclis Üyeleri Ertan Özkan ile Bülent Şahin ile birlikte SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Havza'da SASKİ'nin 2021 yılı çalışma planı kapsamında devam eden işler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlanan 2021 yılı çalışma planı doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise "SASKİ ilçemizde önemli hizmetlerde bulunmaya devam ediyor. İlçe merkezinde, kırsal mahallelerimizde önemli projeleri hayata geçiren SASKİ Genel Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. Havza Belediyesi olarak bizler de halkımıza hizmet götürmek adına SASKİ ekiplerimize gerekli desteği vermekteyiz. Amacımız ilçe genelindeki su ve altyapı hizmetlerinde ki kaliteyi en üst düzeye çıkarmak." dedi.

Ziyarettin sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık’a hediye takdim etti.