Başkan Özdemir’den Samsunspor Mesajı

20 Ocak 2022 Perşembe 10:08

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989 tarihinde geçirdiği trafik kazasının33. Yıldönümü ve futbol şehitlerini için bir mesaj yayınladı.

Başkan Özdemir’den Samsunspor Mesajı

Deplasmana giden Samsunspor kafilesinin geçirdiği kazanın yıldönümü neden ile bir mesaj yayımlayan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor ile oynayacağı Süper Lig müsabakasına giderken ilçe çıkışında bir kamyonla çarpıştığını hatırlattı.

Üç futbolcu, teknik direktör ve şoförün hayatını kaybettiğini ifade eden Özdemir, "Bu elim kazada hayatta kalan birçok oyuncu ve kafile üyesi de ciddi şekilde yaralandı veya sakat kaldı. Bu elim kazada vefat oyuncularımıza Allah'tan rahmet dilerim. İlçemiz tarihinde ve hafızlarımızda 20 Ocak 1989 tarihi bu acı olay ile hatırlatmaktadır. Havzalılar olarak her yıl kazanın yaşandığı yerde düzenlediğimiz anma programı ile Futbol Şehitlerimiz ve o kara günü her zaman anacağız.  Bizler her zaman Samsusporumuzun yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Allah’ım bir daha böyle acılar yaşatmasın. Samsunsporumuzun süper lige çıkacağı konusunda hiçbir şüphemiz yok, yollarında başarılar diliyorum" dedi.