14 Kasım 2019 Perşembe 15:06

Kırsal Mahalle ziyaretlerine devam eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi olarak elimizden geldiğince mahallelerimize hizmet götürme çabası içindeyiz dedi.

Başkan Özdemir’den Mahalle Ziyareti

Kırsal Mahalle ziyaretlerine devam eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir” Havza Belediyesi olarak elimizden geldiğince mahallelerimize hizmet götürme çabası içindeyiz” dedi.

Özdemir kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Yeşilalan ve Erikbelan Mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Özdemir ilk olarak Erikbelan Mahallesinde bulunan Erikbelan İlkokulunu ziyaret ederek burada eğitim gören öğrenciler ile sohbet etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir öğrencilere çok çalışmaları tavsiyesinde bulunarak; “Yarınlar sizlere emanet. Bu emanete sahip çıkabilmeniz için çok çalışmanız lazım.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir  daha sonra Yeşilalan Mahallesini ziyaret ederek burada Mahalle Muhtarı Şerif Altınışık ve mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Kırsal mahallelerdeki yaşam standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını ifade eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Havza Belediyesi olarak elimizden geldiğince mahallelerimize hizmet götürme çabası içindeyiz. Ekiplerimiz ara vermeden çalışmalarına devam ediyor ve 2019 iş planı sonuna gelindi. 2020 yılı için planlamalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

Mahalle Muhtarı Şerif Altınışık ise yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek; “ Mahallemize yapmış oldukları hizmetlerden ötürü Sayın Başkanıma ve ekibine teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyaretlerde Başkan Özdemir’e Belediye Meclis Üyesi Ekrem Gümüşçü ve Destek Hizmetler Müdürü Arif Şahin eşlik etti.