25 Eylül 2019 Çarşamba 11:28

Yol yapım çalışmalarını ziyaret eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; Hava şartları el verdiği sürece sahada çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

Başkan Özdemir Yol Çalışmalarını Denetledi

Yol yapım çalışmalarını ziyaret eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Hava şartları el verdiği sürece sahada çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”

Bekdiğin Mahallesinde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalrını yerinde inceleyen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir burada mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı ile bir süre görüştü.

Mahalle Muhtarı Şuayip Uysal asfalt çalışması yapılan yolun yaklaşık 20 mahalleye ulaşım sağladığını ve yoğun olarak kullanılan yolda özellikle sıcak havalarda aşırı şekilde toz oluştuğunu belirterek; “ Samsun Büyükşehir Belediyemiz ve Havza Belediyemize teşekkür ediyorum. Mahallemizin büyük bir sorundan kurtardılar.” Dedi.

Başkan Özdemir Özdemir, yaklaşık 300 metrelik bir alanda yapılan çalışma ile mahallenin önemli bir sorunun ortadan kalkacağını belirterek; “Hem büyükşehir belediyemizin hem de Havza Belediyemize bağlı ekipler sahada hızlı bir şekilde çalışmalarına devam etmekte. Çalışma programımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve işbirliği içerisinde bir şekilde Ilıca ve Kayabaşında asfalt yama işlemleri gerçekleştirildi.  İnşallah hava şartları el verdiği sürece sahada çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” Dedi.