26 Mayıs 2021 Çarşamba 11:40

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü 2021 Yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Samsunda gerçekleştirildi. Genel Kurula katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; İlçemizde yapılacak SASKİ yatırımları el alındı ve taleplerimiz ilettik.dedi.

Başkan Özdemir Saski Genel Kuruluna Katıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü 2021 Yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Samsun’da gerçekleştirildi. Genel Kurula katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “İlçemizde yapılacak SASKİ yatırımları el alındı ve taleplerimiz ilettik.”dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Alt ve Üst Salonunda gerçekleştirilen SASKİGenel Müdürlüğü 2021 Yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, SASKİ Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık, havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile ilçe belediye başkanları ve genel kurul üyeleri katıldı.

Genel kurulda SASKİ tarafından yapılacak olan 2021 yılı çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel kurulda söz alan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir SASKİ ‘nin Havza ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde yapacağı çalışmaları değerlendirerek taleplerini dile getirdi.

Genel kurul gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir genel kurul ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada SASKİ ‘nin Havza ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde yapacağı çalışmaları değerlendirildiğini belirterek; “ Çalışma planı hakkındaki görüşlerimizi ilgililere aktardık ve ilçemizde su ve kanalizasyon ile ilgili taleplerimizi dile getirdik.”dedi.