22 Mayıs 2019 Çarşamba 17:08

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçe merkezinde hizmete giren ve eşarp satan iş yerinin açılışını yaptı.

Başkan Özdemir, İş Yeri Açılışını Yaptı.
Okunan duanın ardından açılış kurdelesini işletmeci Şule Özen ve Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin ile birlikte kesen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, hayırlı kazançlar dileğinde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Yeni açılan her işyeri istihdama ve ilçe ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Gelişen, değişen, büyüyen, bölgenin en önemli ilçelerinden olma yolunda hızla ilerleyen ilçemizde her geçen gün yeni işyerleri açılıyor. Allah bol ve bereketli günler versin” dedi.

Açılışta katılımcılara iftarlık hurma ikram edildi.

Açılışa Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in yanı sıra belediye meclis üyeleri ve davetli katıldı.