16 Haziran 2020 Salı 08:47

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hastane yolu kaldırım çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Havza Şube Müdürü Burak Görmüşten çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Başkan Özdemir Çalışmaları İnceledi

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı  Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hastane yolu kaldırım çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Havza Şube Müdürü Burak Görmüş’ten çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Görmüş 3 metre genişliğinde ve 600 metre uzunluğundaki kaldırımların baskı beton tekniği kullanılarak imal edildiğini ifade ederek; “Halkımızın rahat ve güven içerisinde yürüyeceği bir kaldırım yapılmakta.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Havza Belediyesi olarak bizlerde büyükşehir belediyemize çalışmalarda ekipman desteğinde bulunmaktayız. Hastanenin hizmet girmesi ile birlikte burası hem araçlar hem de yayalar tarafından yoğun olarak kullanılmakta. Ayrıca yol yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlarımızın da sıklıkla kullandığı bir güzergah haline geldi.  Yapılan kaldırım çalışması ile hem hastanemize yaya olarak gitmek isteyen hem de yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlarımız için güvenli bir güzergah olacak. Samsun Büyükşehir Belediyemize ilçemize vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ederim.”dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise yapılan her hizmet vatandaşların güvenliği ve rahatlığı için olduğuna dikkat ederek; “İlçe başkanlığı olarak halkımızdan gelen talepler doğrultusunda bizlerde ilgili kurumlara iletmek ve halkımızın taleplerini karşılamak için çalışmaktayız.” Dedi.