Haberler

6. Samsun Tarım Fuarında Onur Konuğu Havza

7 Temmuz 2021 Çarşamba 10:01

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir bu yıl 15 – 19 Eylül tarihleri arasında 6ncısı düzenlenecek olan Samsun Tarım Fuarının onur konuğunun Havza olduğunu belirterek ilçenin tanıtımı ve temsili için çalışmalara başlandığını açıkladı.

6. Samsun Tarım Fuarında Onur Konuğu Havza

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir bu yıl 15 – 19 Eylül tarihleri arasında 6’ncısı düzenlenecek olan Samsun Tarım Fuarının onur konuğunun Havza olduğunu belirterek ilçenin tanıtımı ve temsili için çalışmalara başlandığını açıkladı.

Bu yıl 15 – 19 Eylül tarihleri arasında 6’ncısı düzenlenecek  Samsun Tarım Fuarının onur konuğunu olan Havza’da fuar hazırlıkları başladı.

Hazırlıklar kapsamında Havza Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in başkanlığında ilk toplantı düzenlendi ve 6. Samsun Tarım Fuarında yapılacak tanıtım çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza’nın onur konuğu olarak katıldığı 6. Samsun Tarım Fuarının 15 – 19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirterek; “Bu ilk toplantımızda TÜYAP yetkilileri ile bir araya gelerek genel konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.  Önümüzdeki zaman zarfı içerinde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için en iyi şekilde hazırlanacağız. Bunun içinde belirli aralıklar ile bir araya gelip bir yol haritası çıkararak çalışmamız lazım. İlçemizin tanımı için tüm kurumlarımız özveri ile çalışmalara katılacaklardır. İnşallah Havzamızı en iyi şekilde tanıtıp temsil edeceğiz.” Dedi.

Yapılan toplantı neticesinde tanıtımı yapılacak tarımsal ürünler, düzenlenecek etkinlikler ve paneller, kırsal mahallelerdeki çiftçilerin fuara ulaşımının sağlanması, standın bayrak, kırlangıç ve diğer baskılı materyal ile zenginleştirilmesi gibi ana başlıkların alt kategorilerinin ve kurum ile kuruluşlar arasındaki görev dağılımının belirlenmesi konuları görüşüldü ve TÜYAP yetkililerinden bilgi alındı.

Toplantıya Havza Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Eyüp Yayla, Havza Tarım ve Orman İlçe Müdürü İbrahim Sağlam, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Akekin, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt,  TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş ve TÜYAP Samsun Proje Satış Yöneticisi Tuğrul Kurbanoğlu katıldı.

6. Samsun Tarım Fuarında Onur Konuğu Havza
6. Samsun Tarım Fuarında Onur Konuğu Havza
6. Samsun Tarım Fuarında Onur Konuğu Havza