25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali Ödüllü Otat Gıda Satranç Turnuvası Başladı

19 Mayıs 2022 Perşembe 15:20

25 Mayıs Atatürkü Anma ve Termal Turizm Festivali kapsamında düzenlenen ve sponsorluğunu OTAT Gıdanın yaptığı, dört gün sürecek olan 25 Mayıs Atatürkü Anma ve Termal Turizm Festivali Ödüllü Otat Gıda Satranç Turnuvası başladı.

25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali kapsamında düzenlenen ve sponsorluğunu OTAT Gıdanın yaptığı, dört gün sürecek olan 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali Ödüllü Otat Gıda Satranç Turnuvası başladı.

Havza 25 Mayıs Spor Salonunda düzenlenen "25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali Ödüllü Otat Gıda Satranç Turnuvası"na 97 sporcu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan turnuvanın açılış hamlesini Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir gerçekleştirdi. Açılış hamlesinin ardından müsabakalar başladı.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir sporculara başarılar diledi.

Turnuvanın açılışına Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in yanı sıra  Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, OTAT yetkilileri ve sporcu yakınları katıldı.