15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü İçin Mevlit Okundu Şehitlik Ziyaret Edildi

15 Temmuz 2021 Perşembe 14:40

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Samsunun Havza ilçesinde şehitler için mevlit okutuldu, şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi ve Havza İlçe Müftülüğü koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Kevser Camiinde şehitler için okutulan mevlit ile başladı.

Mevlit programının ardından ilçe mezarlığında şehitlik ziyaretine geçildi.

İlçe mezarlığında gerçekleştirilen program İlçe Müftülüğü tarafından Kuran- ı Kerim tilaveti okundu ve şehitler için İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

Programa Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, protokol üyeleri, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.