24 Ekim 2019 Perşembe 19:23

Samsun Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce organize edilen Kütüphane Konuşmaları Havza ilçe halk kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Havza’da Kütüphane Konuşmaları Etkinliği

Samsun Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce organize edilen “Kütüphane Konuşmaları” Havza ilçe halk kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Dr. Bekir Şakir Konyalı, Havza İlçe Halk Kütüphanesinde Kütüphane Konuşmaları etkinliği kapsamında “Niçin Okumalı, Ne Okumalı, Nasıl Okumalı?” konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşide Öğretim Üyesi Dr. Bekir Şakir Konyalı, kitap okumanın önemi, kitap seçimi, okuma teknikleri hakkında bilgiler vererek; “Hem iç, hem de dış dünyamızı aydınlatmanın en temel yolunun kitap okumaktan geçer. Okumak bir tür yüzleşmektir.” Dedi.

Etkinliğe Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebhattin Özdemir, Samsun İl Kültür Müdürü Adnan İpekdal, Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, protokol üyeleri ve davetliler katıldılar.