Havza'da Havaların Isınmasıyla Sivrisinek ve Haşerelerden Korunmak İçin İlçe Merkezinde İlaçlama ve Temizlik Çalışması Başlatıldı.

27 Haziran 2019 Perşembe 11:41

Havza Belediyesi tarafından ilçe merkezinde araç üzerine sivrisinek ve haşerelerden korunmak için ilaçlama çalışması yapılıyor, çöp konteynerleri de ilaçla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yaptığı açıklamada, yaz aylarında sivrisinek ve haşerelerin çoğaldığını, bunun için de ilçede ilaçlama ve temizlik çalışması yapıldığını belirtti.

Yaz aylarında sivrisinek ve haşerelerin çoğaldığını aktaran Özdemir, "Bu hayvanların üreme dönemlerinde de gerekli ilaçlamayı yaparak bunların daha fazla çoğalmasını önlüyoruz. Park ve bahçelerde akşamları oturan vatandaşlarımız haşerelerden dolayı rahat oturamıyorlardı ve evlerinde oturan birçok vatandaşımız geceleri camlarını açamıyor. Bunun için biz de belediye olarak ilçe merkezinde ilaçlama yapıyoruz. Vatandaşlardan ricamız çöplerini poşetli bir şekilde konteynerlara atmaları. Malum havalar sıcak. Bu şekilde hem koku hemde haşereler ile mücadelede bizlere destek vermiş olacaklar." dedi.