09 Kasım 2019 Cumartesi 08:24

Havza Belediyesince Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara tatlı ikram edildi.

Havza Belediyesi Kandil Dolayısıyla Tatlı İkramında Bulundu

Havza Belediyesince Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara tatlı ikram edildi.

Havza Belediyesi tarafından Kevser Camisi önünde Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara yatsı namazının ardından tatlı ikramında bulundu.

Etkinlikte Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, vatandaşların kandili kutlayarak tatlı ikram etti.

Özdemir kandiller, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz yegane zaman dilimleri. İki cihan peygamberi Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerini kutlarken O’nun yaşantısının ve ahlakının örnek alınması ve ülkemizin birlik ve beraberliğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde mübarek gecelerin bir fırsat olarak görülmesi gerekiyor. O’nun insanlığın huzuru ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza rehberlik etmesini sağlamalı, güzel ahlakı ve yol gösterici nasihatleriyle yaşantımıza yön vermeliyiz” sözlerini kaydetti.

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ise tüm İslam aleminin kandillerini kutlayarak; “Bu geceki birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” Dedi.

Etkinliğe AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.