Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i Ziyaret Eden Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri Hayırlı Olsun Dileklerini İletti.

18 Nisan 2019 Perşembe 17:14

Ziyaretler kapsamında Özdemiri ilk olarak Karadeniz Birliğe bağlı faaliyet gösteren 810 Sayılı Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Tural ve yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Daha sonra ise Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanlığını Bayram Yılmaz ve yönetimi ziyaret etti.

Gün içerinde Havza Fen Lisesinden gelen öğrencileri de kabul eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir öğrenciler ile yapmış olduğu sohbette asıl görevlerinin ileriye dönük planlamalar ve hizmetler yapmak olduğunu belirterek; “Bir şehrin geleceği onu yönetenlerin ileri

görüşlülüğü ile doğru orantılıdır.

Siz gençlerimizin fikirleri bizler için önemli. İlçemiz için bir fikri olan gelsin bizler ile paylaşsın. Bugün bizlerin yönettiği bu şehirlerde yarın sizler yaşatacak ve bu şehirleri sizler yöneteceksiniz.” Dedi.

Okul Müdürü Köksal Çelikdemir ise Özdemir’in kendi öğrencisi olduğunu belirterek; “Bir öğretmen için çok gurur verici bir durum.

Sayın Başkanım bizlere gurur verdi. Gençlerimiz inşallah Sayın Özdemir’i örnek alırlar. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Özdemir’e okulun öğrenci temsilcisi Yağmur Çeliker ve Başkan Özdemir’in kızı Lamra Özdemir tarafından çiçek takdim edildi.