10 Ekim 2019 Perşembe 17:00

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Havza Belediye Başkanı Sebahttin Özdemiri ziyaret etti.

Atakum'dan Başkan Özdemir'e Ziyaret

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Havza Belediye Başkanı Sebahttin Özdemir’i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette iki başkan görüş alışverişinde bulunarak bir süre sohbet ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaretinden ötürü Deveci’ye teşekkür ederek; “Atakum ilçemiz bizim için önemli. Bir çok Havzalı kardeşimizin yaşadığı bir ilçe. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum” Dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise nezaketinden ötürü Özdemir’e teşekkür ederek; “Bizlerin amacı bulunduğu yere hizmet etmek. İlçemizde çok sayıda Havzalı hemşerimiz yaşamakta. Bu kardeşlerimiz Havza ile Atakum arasında köklü bir dostluk vesilesi.” Dedi.

Deveci’ye CHP Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban ve Atakum Belediyespor Başkanı Tuğrul Öngel eşlik etti.